A Feelings alkalmazás:

Minden este használd a teljes Feelings szettet, mielőtt lefekszel, diffúzálva vagy magadra kenve. Figyeld érzéseid, gondolataid és reakcióid.

Bátorság /Valor II

Belső egyensúlyt hoz, amely megerősíti bennünk a bátorságot, a bizalmat és az önbecsülést. A Valor segít a testnek kijavítani magát, és megtaláljuk az egyensúlyt és a belső harmóniát.

Harmónia/Harmony 

Ez az olajkeverék harmonizálja energiaközpontjainkat. Lehetővé teszi a testnek és érzelmeinknek, hogy „egésszé váljanak” , függetlenül a környezettől, az Önt körülvevő emberektől, az életciklusától. A gondolatvilágunkra felemelő hatással van, segít az optimista  szemlélet kialakításában.

Megbocsátás/ Forgiveness 

Segít abban, hogy a régi sérülések, sértések és kellemetlen érzelmek megjelenjenek. A fájdalmas emlékeket szintén felhívjuk a tudatunkba, és az érzelmi akadályok már nem korlátozzák őket. Támogatást kapunk a megbocsátáshoz és a mentesítéshez. A megbocsátás lehetővé teszi, hogy elengedjük a káros emlékeket, és támogatja az előrehaladás iránti akaratot.

Jelen idő/ Present Time

Ez egy keverék, amely megerősíti azt a érzésünket, hogy itt és most élünk. Fizikai tünetek akkor fordulhatnak elő, amikor tudattalanul élünk a múltban, és gyászolunk valamit vagy valakit. „Itt vagyunk most” a kulcsa szellemi növekedésünknek és a következő lépés megtételéhez.

Elengedés/Relese

Segít megszabadulni a haragtól, hogy ismét jól érezzük magunkat. A kellemetlen emlékek és a frusztráció elhagyása lehetővé teszi számunkra, hogy továbblépjünk az életet megerősítő hozzáállásban.

Belső gyermek/ Inner Child 

A Belső Gyermek illata visszahozza az emlékeket, amelyek lehetővé teszik, hogy újracsatlakozzunk belső gyermekünkhöz vagy identitásunkhoz. Ez az egyik első lépés ahhoz, hogy érzelmi világunkat visszaállítsuk a lábunkra. Serkenti a memóriát, és segít visszakapcsolódni a saját, hiteles énjéhez.


A csomag a Young Living felületén történő regisztrációs vásárlással 24% kedvezménnyel vásárolható meg! 
Részletek: https://www.esszencialisilloolajok.hu/blog-1/younglivingregisztracio 

A készlet YL tagsági felhasználói 24%-os kedvezménnyel vásárolhatják meg. A Young Living tagság díj- és kötelezettségmentes. Természetesen a készlethez kedvezmény nélkül is hozzá lehet jutni. 

A tagság további előnyei(amennyiben szeretné kihasználni azt): 

• egy fejlődő, támogató közösség részévé válhat

• további tapasztalatokra tehet szert az illóolajok sokrétű alkalmazási és felhasználási lehetőségeiről 

• folyamatosan és ingyenesen juthat hozzá a felhasználást segítő információkhoz 

• részt vehet a világ bármely pontján szervezett eseményeken és tréningeken

• ellátogathat bármely Young Living farmra és megtekintheti az illóolaj előállításának módját és folyamatát.. 

Lehetőség van Hűségprogramba is regisztrálni, ami további előnyöket, lehetőségeket kínál.