Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Young Living Raindrop Technique

81.430 Ft
Menny.:db
Nem értékelt

A Raindrop Technique egyesíti a Young Living illóolajok hitelességét a masszázs elveivel.

Használati útmutató a csomagban.

Tartalom: 9 db 5 ml-es üveg: Aroma Siez, Bazsalikom, Cypress, Majoranna, Oregánó, Borsmenta, Kakukkfű, Valor, Wintergreen,  2 db 236 ml-es masszázsolajat: Ortho Easet és  V6 Vegetable Oil komplexet.

RAINDROP TECHNIKA
 
A Raindrop technika (Esőcsepp módszer) talán minden általános módszernél különlegesebb, hiszen terápiás minőségű illóolajokat viszünk fel a testre a jótékony hatás fokozása érdekében. Ez módszer az egyik legbiztonságosabb, non-invazív forma a gerinc egészségéért, jótékony hatású Young Living illóolajok helyi alkalmazásának segítségével.

Az Esőcsepp módszer kifejlesztése

Dr. Gary Young fejlesztette ki ezt a technikát, melynek alapjául az illóolajok antimikrobiális tulajdonságairól szóló kutatásai szolgáltak, és ehhez a VitaFlex technikát, a talp reflexpontjait, és az „effleurage” elnevezésű, 

dakota indiánok által inspirált gerinc-bizsergéses, ún. tollsimító technika – az izmokra és idegrendszerre gyakorolt, finom simogatáson alapuló – módszert kombinálta. Mikor D. Gary Young ezt a technikát kifejlesztette, a a Young Living Raindrop készlet illóolajait az emberi egészre állította össze. A testi, érzelmi és szellemi egyensúly megteremtésének fontosságára fektette a hangsúlyt.

Az Esőcsepp módszer néhány erőteljes hatása 

1. A testben, különösen a derék és a hát környékén fellépő nehézségek, diszkonfort érzések, gerincproblémák enyhítésében támogat.

2. Wellness – a terápiás hatású olajok normalizálják az idegrendszert, előkészítik azt a stressz, a szorongás, vagy a feszültség leküzdésére. Az olajok fokozzák a pozitív érzelmeket, mint az öröm és a boldogság, de segíthetnek abban is, hogy felszabadítsunk olyan negatív érzelmeket, amelyek tudat alatt tárolódnak a sejtek szintjén.

3. Különleges és erőteljes illathatásuk jó szolgálatot tesz hangulati, érzelmi és akár viselkedésbeli egyensúlyvesztés esetén is. Az illóolajok hatással vannak a limbikus rendszerre, ahol az érzelmek az "agy érzelmi számítógépében" tárolódnak

4. Izomnyugtatás– Az izmok, melyek fáradtak, túlterheltek, szintén profitálnak a Raindrop módszerből. 

5. Tökéletes társa a szervezet tisztításának, méregtelenítésének.

Az olajok magas fenoltartalma segítenek megtisztítani a sejt receptorait és támogatják a szervezet méregtelenítését..

6. A módszer hatása messze túlmutat a fizikai előnyökön. A test energetikai központjainak kiegyenlítése és újbóli összehangolása. Az olajok segítik a testet abban, hogy harmóniába kerüljön azáltal, hogy megnyitja az energia áramlását a testben.​

Milyen gyakran kell a Raindrop technikát alkalmazni? 

Teljesen egyéni. Néhány ember úgy érzi, hogy hetente egyszer, havonta egyszer, vagy három-négy havonta szeretné a Raindrop-ot használni. Fontos felismerni, hogy egyetlen alkalommal nem lehet egészséges testet varázsolni. Az egészségünket támogatja a lelki életünk gondozása, a testmozgás, a megfelelő táplálkozás, a szeretetteljes kapcsolatok, a pihenés, és Istennel való kapcsolattartás is.

Az egészséget befolyásolja mindaz, amit mondunk, látunk, csinálunk, hallunk és eszünk. Az esőcsepp technika egy olyan eszköz, amellyel elősegíthetjük a test egyensúlyának helyreállítását, amely segít a jó egészség megőrzésében. 

A Young Living olajokat használni egy életmódot jelent, egy életérzés, egy minőségibb élet, fizikai és érzelmi jólét, "jól lét". 

Kiegyensúlyozza a csakrákat

Életünk során kevesen mondhatjuk el, hogy Flow állapotban élünk különböző okokból. Ha valamilyen testi- vagy érzelmi sérülést szenvedtünk, akkor a létfontosságú energia áramlása blokkolódhat, vagy korlátozódhat. Amikor ez hosszú időn át történik, akkor a csakrák által energikusan táplált területek energia vagy prana (életerő) hiányoznak. Az esőcsepp technika ösztönzi az energia áramlását a gerincvelőben, feloldja a blokkokat. A gerinc központi pillérünk. Összeköt minket a földdel és az éggel. A gerincen keresztül fut a központi idegrendszerünk, és egyes szakaszokon a gerinc idegei elhagyják a gerincvelőt és kiterjednek a test minden részére, beleértve a végtagjainkat és a szerveket. Az energia a gerincünkön keresztül és a gerincvonal mentén is megtalálja a 7 fő csakra- vagy energiaközpontot.

Szükség van hozzá egy Young Living Esőcsepp esszenciális olajkészletre. A készlet az alábbi kilenc, 5 ml-es esszenciális illóolajat és két 114 ml-es illóolajokkal dúsított masszázsolajat tartalmaz: Valor II illóolaj keverék, bazsalikom, ciprus, majoránna, oregánó, Aroma Siez (olajkeverék), borsmenta, kakukkfű, kúszó fajdbogyó, Ortho Ease masszázsolaj keverék és V-6 növényi olaj-komplex. Az 5 ml-es üvegcsékben egyenként nagyjából 80 csepp olaj található. 

Egy csepp Young Living illóolaj 15-20 csepp hagyományos illóolajnak felel meg és egy készlet 8-10 alkalom elvégzéséhez elegendő. 

Európában számos helyen, köztük Ausztria és Horvátország egyes 4* és 5* csillagos wellness szállodáiban élvezhetjük a Young Living alapítója által kifejlesztett, egyedi és erőteljes hatású technikát. Osztrák, német és magyar holisztikus orvosok, terapeuták évek óta alkalmazzák praxisaikban kiegészítésként. 

Holisztikus, vegyszermentes termékeket kedvelő kozmetikusok, masszőrök sajátítják el a technikát szolgáltatásaik bővítése céljából és édesanyák, akik szeretnék a gyengéd, ám hatékony védelmet a család minden tagja számára. 

A Young Living a méreganyagoktól mentes, tiszta termékeket tesz elérhetővé számodra. Az illóolajok mellett, illóolajokkal gazdagított táplálék kiegészítők, bőrápolási- és testápolási termékek, vegyszermentes tisztítószerek és még sok minden más is segít bennünket azért, hogy egy igazán tiszta, tudatos, mindennapi wellness élményekkel gazdagított életet élhessünk. D. Gary Young, a Young Living alapító tulajdonosa a megannyi illóolaj mellé megalkotta a Raindrop Technique™, azaz az Esőcsepp technikát. ​

Az Esőcsepp módszert egy félnapos, elméleti és gyakorlati tréning keretén belül lehet elsajátítani. Lehetőséget nyújtunk ezzel a családon belüli alkalmazásra és szakemberek számára egy különleges szolgáltatásbővítésre. 

A Raindrop készlet elérhető magánszemélyek és vállalkozással, EU-s adószámmal rendelkezők számára internetes rendelés útján egyaránt. 

A Esőcsepp készlet YL tagsági felhasználói 24%-os kedvezménnyel vásárolhatják meg. A Young Living tagság díj- és kötelezettségmentes. Természetesen a készlethez kedvezmény nélkül is hozzá lehet jutni. 

A csomag a Young Living felületén történő regisztrációs vásárlással 24% kedvezménnyel vásárolható meg! 
Részletek: https://www.esszencialisilloolajok.hu/blog-1/younglivingregisztracio 

A készlet YL tagsági felhasználói 24%-os kedvezménnyel vásárolhatják meg. A Young Living tagság díj- és kötelezettségmentes. Természetesen a készlethez kedvezmény nélkül is hozzá lehet jutni. 

A tagság további előnyei(amennyiben szeretné kihasználni azt): 

• egy fejlődő, támogató közösség részévé válhat

• további tapasztalatokra tehet szert az illóolajok sokrétű alkalmazási és felhasználási lehetőségeiről 

• folyamatosan és ingyenesen juthat hozzá a felhasználást segítő információkhoz 

• részt vehet a világ bármely pontján szervezett eseményeken és tréningeken

• ellátogathat bármely Young Living farmra és megtekintheti az illóolaj előállításának módját és folyamatát.. 

Lehetőség van Hűségprogramba is regisztrálni, ami további előnyöket, lehetőségeket kínál.A cikk forrása, ill. érdeklődni az alábbi linken tud: http://www.enolaj.hu/raindrop-technika3

Elérhetőség: Rendelhető
Cikkszám: 313708

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!